Projektinformation

  • Datum: 1 Mars, 2022
  • Kontraktsinvesterare: AD Inredning AB
  • Kategori:
  • Plats: Solna

AD Inredning är ett företag med fräscha idéer och arbetsrutiner. Hög kvalitet på golvslipning och parkettslipning i Stockholm med omnejd.

Tfn: 073 - 506 16 57
E-post: info@stockholmgolvslipning.nu

Golvslipning pris, Vi är ett erfaret företag när det handlar om golvslipning samt bred kunskap som krävs för att slipa golv med perfekta resultat.

Golvslipning pris

KLICKA HÄR FÖR ATT SE VÅRA PRISER

ROT-avdrag

Avdraget görs direkt på fakturan. Vi fakturerar alltså bara en del av kostnaden, den resterande summan får vi av Skatteverket när du gjort din betalning. Du får alltså en preliminär skattereduktion och får sedan ett meddelande från Skatteverket där de berättar hur mycket som betalats ut. Vi Utför Slipningar av alla typer av golv, parkett, furu gran även trappor och trösklar. Slipning lasyr Oljning Lackning Betsning Träsåpa Lutning Betsning hårdvaxolja Golvslipning Trappslipning Parkettslipning Stockholm Diverse vaxbehandlingar / lutbehandlingar. De många variationerna gör det väldigt lätt att ge sitt golv det utseende man önskar. Vi erbjuder en rad olika behandlingar med hårdvaxolja i samband med golvslipning. Utöver detta kan du även anlita oss för golvrenovering, oljebehandling samt trappslipning.

AD Inredning finns i: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge,

Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn,

Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm,

Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby,

Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker, Bromma, Djursholm, ingarö,

Gustavsberg, Kungsängen, Märsta, Rönninge, saltsjöbaden, Tumba, Åkersberga. Vi erbjuder en rad olika behandlingar med hårdvaxolja i samband med golvslipning.

Lägga golv

Nu finns även ett stort urval av färgnyanser som toppbehandling på flera av ek lamellparkettgolven och även på flertalet av furugolven.

Undergolvet, det vill säga det underlag som golvet ska läggas på är inte alltid av den kvalitet som krävs för ett bra resultat.

Detta är inget Du som kund behöver ordna själv då vi kan leverera alla typer av undergolvskonstruktioner.

Ditt golv utgör en viktig del av ditt hem. Vi sköter inläggning av bland annat trägolv och laminat.

Våra golvföretag ger dig precis den hjälp du behöver, oavsett om det handlar om installation av nya golv eller renovering av äldre golv.

Golvslipning pris

Vi slipar golv i hela Stockholm med dammfri teknik och kan även erbjuda alla tänkbara ytbehandlingar.

Boka golvslipning – så går det till

Kontakta oss för en offert på golvslipning. Ange golvtyp, adress och antal kvadratmeter. Gärna vilken ytbehandling du är intresserad av också. Välj behandling på egen hand eller med hjälp av oss.

Vi ser till att resultatet håller högsta klass oavsett om det rör sig om betsade massiva trägolv eller lackade parkettgolv med fiskbensparkett.

Golvslipning pris

Låt oss istället ta hand ditt golv och på så sätt spara på miljön samt dina omkostnader.