Golvläggning

Vi har utfört golvläggning och parkettläggning i Stockholm i över 20 år.AD Inredning utför alla typer av golvläggning i Stockholm. Vi är ett fullservice företag inom trä- och parkettgolv. Vi arbetar mot Företag och Privatpersoner. Anlita våra golvläggare för att få ett riktigt parkettgolv installerat av en golvläggare med känsla för kvalitet och finish.

Låt oss hjälpa dig att lägga in ett nytt parkettgolv och ge ditt hem ett nytt utseende. Våra golvläggare installerar alla sorters parkett och trägolv, som till exempel lamellparkett, massiva stavparkettgolv, massiva tiljor, hellimmad mosaikparkett och kubbgolv. Vi är specialiserade på olika typer av mönsterläggningar med parkett och har golvläggare för varje typ av golvläggning.

Golvläggarna på AD Inredning kan erbjuda dig golvläggning av massiv stavparkett, fiskbensparkett av stavparkett ek i stockholm i många olika mönster. Mönster och träslag kan vara svårt att välja genom att titta på bilder på Internet, vi är experter, som kan hjälpa dig att välja rätt golv till varje rum. Vi kan erbjuda dig som kund alla typer av mönsterläggningar när du väljer ett massivt stavparkettgolv. Välj bland klassiska Mönster, så som Fiskben-, Dubbeltfiskben-, Hercules-, Holländskt-, Tegel-, Rut- eller Fallande mönster. Välj till Fris och varför inte en nedfräst list i jatoba i listbandet för att öka känslan. Läs vidare på sidan för massiva golv.

Lägga golv

Lamellparkettgolv finns i de flesta träslag och med många olika ytbehandlingar. Nu finns även ett stort urval av färgnyanser som toppbehandling på flera av ek lamellparkettgolven och även på flertalet av furugolven.

Undergolvet, det vill säga det underlag som golvet ska läggas på är inte alltid av den kvalitet som krävs för ett bra resultat. Detta är inget Du som kund behöver ordna själv då vi kan leverera alla typer av undergolvskonstruktioner.