TJÄNSTER INOM STÄDNING

Vårt professionella städteam gör ordentligt rent

Hemstädning

Visst skulle det vara härligt att slippa härja runt med dammsugaren, svabba golv, tvätta toan och kämpa med allt annat som behöver göras rent. Tycker du att det skulle vara skönt att slippa dra runt dammsugaren, svabba golv, skura badrummet och kämpa med allt annat som behöver göras rent - om och om igen? Låt då oss göra jobbet istället.

Storstädning

Om man knappt hinner småstäda till vardags, hur ska man då hinna storstäda? Vi kan hjälpa dig att ge hela hemmet ett lyft. Visst är det väl skönt efter storstädning, när man vet att allt är rent i varje liten vrå? Det är dock ett ganska slitsamt moment och det tar dyrbar tid. Låt våra vana experter ta hand om storstädningen istället!

Flyttstädning

Om man knappt hinner småstäda till vardags, hur ska man då hinna storstäda? Vi kan hjälpa dig att ge hela hemmet ett lyft. Att flyttstäda sitt hem är ett krävande moment både energi- och tidsmässigt. Vi tar gärna hand om flyttstädningen av din bostad i Stockholm åt dig. Vi ser till att alla svåra, krångliga och jobbiga moment i flyttstädningen blir genomförda på allra bästa vis.

Kontorsstädning

Det är lättare att koncentrera sig på att arbeta om man slipper reta sig på överfulla papperskorgar och smutsiga golv. Vid kontorsstädning ingår självklart grundstädning av hela kontoret för bästa resultat. Vi följer en standardiserad checklista men är även flexibla och anpassar tjänsten för att passa ditt företag perfekt.

Fastighetsservice

Vi levererar kvalitetssäkrad lokalvård i Storstockholm. Vårt motto är rent, snyggt och tryggt! Vi är ett service företag som alltid sätter kunden i första hand. Vi tänker både på miljön & dig som kund och ser alltid till att göra vårt yttersta för att göra samtliga inblandade parter nöjda.

Trappstädning

Trapphuset – det första besökaren möter. Vilket intryck vill du att besökaren får? Våra kunder är både fastighetsägare och andra företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om trappstädning i Stockholm och våra tjänster eller vill ha en kostnadsfri offert.

Byggstädning

Vi vill vara ert självklara val vid ombyggnationer och renoveringar. Att flytta in en miljö som är nybyggd eller renoverad är härligt. Vem älskar inte nya, rena ytor eller blanka och helt oanvända golv? Men en nybyggnation eller renovering sprider både farliga dammpartiklar och svåra fläckar. Då krävs en professionell byggstädning för att utrymmena ska bli färdiga att ta i bruk.

Skolstädning

Bind er till en bättre arbetsmiljö AD Städning är proffs på Skolstädning. Med samma känsla och omsorg städar vi förskolor och skolor. Låt barn få vara barn så tar vi hand om skolstädningen åt er. Vi sköter skolstädningen för ett flertal skolor runt om i landet. Det spelar ingen roll om det rör sig om mindre förskolor eller större gymnasium, vi fixar städet!

Fönsterputsning

Att putsa fönster hör till de sysslor som ofta skjuts upp, ibland så länge att det nästan är svårt att avgöra vädret där utanför glaset. Visst är det trevligt att se ut genom gnistrande rena fönster som släpper in allt härligt ljus? Dock är fönsterputsning ett krävande moment som kräver lite finess och fönster som sitter obekvämt till lämnas ofta åt morgondagen.

Låt oss göra jobbet istället

Vi älskar att städa och har gjort det i Stockholm i över 25 år!