Trappslipning

Vi har ett gott rykte när det kommer till trappslipning i Stockholm. Vi slipar upp det och du har snart inte bara ett trägolv som är som nytt utan även trappor som känns och ser lika bra ut!

Vi har slipat många trägolv och trappor under våra år som en av de ledande firmorna inom golvläggning i Stockholm. Vi tar gärna en titt på ditt golv och trappor samt hjälper dig att avgöra vad som vore optimalt för att du ska stortrivas med ditt boende. Vår målsättning är att du ska vara mer än tillfredsställd med ditt nya golv och dina ny slippadetrappor, och vi är inte nöjda förrän du är nöjd!

Slipa trappa

Trätrappor förekommer i många former och träslag. Våra fasta styckepriser för slipning är oavhängiga av detta, men baseras på vilken eller vilka delar av trappan som slipas: plansteg, sättsteg och vagnstycken.

Plansteg är den horisontella yta man sätter foten på, sättsteg den vertikala del man kan slå tårna i, vagnstycke är den ram som bär upp trappan. Den vertikala framkant till plansteget kallas trappnos och slipas med plansteget.

Lägsta pris – Vi erbjuder trappslipning till konkurrenskraftiga priser utan att snåla på kvaliteten.