Golvslipning Stockholm

Golvslipning Stockholm, Välkommen till Ad Inredning! Vi utför dammfri golvslipning och parkettslipning av alla typer av trägolv – lamellparkettfiskbensparkettmassiva trägolv av ek, bok, furu och mycket mer. Kontakta oss via formuläret här på sidan. Vi slipar golv i hela Stockholm med dammfri teknik och kan även erbjuda alla tänkbara ytbehandlingar.

Boka golvslipning – så går det till

Kontakta oss för en offert på golvslipning. Ange golvtyp, adress och antal kvadratmeter. Gärna vilken ytbehandling du är intresserad av också. Välj behandling på egen hand eller med hjälp av oss. Vi ser till att resultatet håller högsta klass oavsett om det rör sig om betsade massiva trägolv eller lackade parkettgolv med fiskbensparkett. Vi färdigställer golv, både till företag och privatpersoner. Är du osäker på om ditt golv håller för en slipning till? Våra golvslipare vet allt om hur länge ett golv håller och hur många slipningar det tål.
Kontakta oss!

Hårdvaxoljalackoljalutbets  och lasyr. Vad passar just ditt golv? Våra golvslipare hittar den ytbehandling som passar allra bäst.

Golvslipning Stockholm

Experter på att slipa golv – Dammfri golvslipning till bra pris

Vi använder oss av moderna maskiner som dammsuger automatiskt vid slipning. Detta gör att miljön för våra anställda såväl som levnadssituationen i din bostad blir skyddad så mycket som möjligt från damm och smuts. Självklart kan vi erbjuda alla tänkbara behandlingar efter golvslipningen bla, lack, olja, hårdvaxolja, bets, lut, såpa mm.

Våra golvslipare använder endast kvalitetsprodukter från ledande varumärken såsom Bona, Osmo, Timberex och Pallmann. Detta för att säkerställa hög kvalitet i hela processen, från att vi väljer verktyg och produkter till att vi börjar slipa ditt golv och sedan efterbehandlar det.

Till en början byt inte golv, låt oss istället ta hand om dem och på så sätt spara på miljön samt dina omkostnader. 

Vi gör dina gamla golv som nya med våra väl beprövade metoder på att slipa parkettgolv & trägolv – och detta till ett lågt pris med garanti. Glöm inte att golvslipning ger rätt till rotavdrag hos Skatteverket. 

Vi drar av detta direkt på fakturan och ordnar all administration så att det blir så enkelt som möjligt för dig som kund. Se denna länk för mer info.

Kontakta oss via formuläret här på sidan för att få en kostnadsfri offert på dammfri golvslipning i Stockholm.

Golvslipning Stockholm

KLICKA HÄR FÖR ATT SE VÅRA PRISER

AD Inredning finns i: 

Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg,

Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker, Bromma, Djursholm, Ingarö, Gustavsberg, Kungsängen, Märsta,

Rönninge, saltsjöbaden, Tumba, Åkersberga.

Lägga golv

Lamellparkettgolv finns i de flesta träslag och med många olika ytbehandlingar.

Samtidigt nu finns även ett stort urval av färgnyanser som toppbehandling på flera av ek lamellparkettgolven och även på flertalet av furugolven.

Fördelarna, Undergolvet, det vill säga det underlag som golvet ska läggas på är inte alltid av den kvalitet som krävs för ett bra resultat.

Detta är inget Du som kund behöver ordna själv då vi kan leverera alla typer av undergolvskonstruktioner.

Avslutningsvis ditt golv utgör en viktig del av ditt hem. Vi sköter inläggning av bland annat trägolv och laminat. Genom ett nära samarbete med ledande materialleverantörer ser vi till att du får de material som passar ditt hem och din inredning. Våra golvföretag ger dig precis den hjälp du behöver, oavsett om det handlar om installation av nya golv eller renovering av äldre golv.

Med passion för golv

Vi strävar speciellt efter att förvalta och utveckla vårt kunnande om hur man bevarar och restaurerar gamla parkettgolv. Som kund hos oss skall du känna trygghet att arbetet blir utfört yrkesmässigt och med ansvar. 

Genom mångårig kunskap är vår vision att ge dig råd till bästa golvval, men också att avråda vid tveksamheter. Vår önskan är att du som kund och vi som leverantör skall upprätta en positiv dialog, så att vad som lovats hålls, t.ex. tidsplanen. 

Trägolv är designade av naturen själv och därför är varje golv unikt med sin egna karaktär och charm. Tidlöst vackert med klassiska mönster som fiskben, rutbräda och lammelruta ger upplevelser som får en att känna lite av historiens vingslag. Samtidigt kan det också passa in och vara en dekorativ kontrast till dagens moderna inredningar. 

Vi tar primärt emot uppdrag i Stockholms innerstad (Bl.a Södermalm, Norrmalm, Kungsholmen, Solna, Lidingö osv)  Befinner du dig utanför Stockholm? Vi värderar alla uppdrag med 80 minuters kör-radie från Globen

Slipa fiskbensparkett Stockholm
Fiskbensparkett, vilken fantastiskt golvyta. Oavsett vad för trägolv / parkettgolv du har (furugolv, ek, gran etc) så kan vi hjälpa dig med rätt behandling för din parkett. Välkommen att kontakta oss, vi garanterar ett underbart resultat.